Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pel·lícula de Pablo Berger Blancanieves clou aquesta nit el cicle de cinema a la fresca, que en les dues anteriors sessions ha reunit uns 400 espectadors

Cine Club i els Castellers de Vilafranca tanquen avui dijous el cicle de cinema a la fresca que organitzen cada estiu als jardins de Cal Figarot.

Aquest any, el cicle consta de tres sessions. Les dues primeres han funcionat molt bé i han reunit a Cal Figarot uns 400 espectadors per veure el documental Searching for sugar man i la pel·lícula de Cesc Gay Una pistola en cada mano. El film que clou el cicle és Blancanieves, la sorprenent pel·lícula muda i en blanc i negre de Pablo Berger que ha recollit premis arreu i que ha captivat la crítica i el públic. Les tres pel·lícules han estat projectades a la programació regular de Cine Club Vilafranca i es reprenen al juliol en un ambient més distès.

Des de Cine Club Vilafranca estan molt contents amb la resposta del públic que està assistint al cinema a la fresca, una activitat ja consolidada després de cinc estius. A més, creuen que és una bona manera d’acostar-se als espectadors.

Les sessions de cinema a la fresca són gratuïtes i obertes a tothom. A més, els socis de Cine Club Vilafranca tenen una consumició lliure al bar de Cal Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: