Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FM dels Petits estrenarà les dues parelles de Capgrossos

Gràcies a un romanent de la Festa Major passada, la Festa Major dels Petits 2013 estrenarà una rèplica de les dues parelles de Capgrossos: l’Humbert i la Roseta i en Canyamàs i la Zingarel·la.

Els capgrossos els està realitzant l’artista vilafranquina Dolors Sans per encàrrec dels Administradors de la Festa Major de 2012 que van tenir un romanent de pressupost, a causa d’un canvi d’última hora del regal del programa. Els Administradors tenien previst que el regal del programa fossin unes titelles dels Capgrossos Humbert i Roseta, però problemes de producció van impedir el lliurament de la comanda a temps i es va haver de fer un canvi en l’elecció del regal, que finalment va ser el dòmino-trencaclosques, de preu més econòmic.

L’estalvi en la despesa del regal del programa festamajorenc s’inverteix ara en la realització dels Capgrossos de la Festa Major dels Petits, com explica l’exadministrador Santi Güell.

Inicialment, l’encàrrec preveia la realització de la parella formada per l’Humbert i la Roseta, però la vinculació de Dolors Sans amb la Festa Major i la il·lusió que va mostrar per fer-se càrrec de les noves peces del seguici infantil, han permès encarregar-li també la Zingarel·la i el Canyamàs.

Els Capgrossos de la Festa Major dels Petits es presentaran durant els dies previs a la celebració de la Festa Major, com avança l’exadministradora Gemma González.

Dolors Sans preveu finalitzar les 4 peces dels Capgrossos petits a finals de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: