Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació donarà suport a l’ampliació de la biblioteca Torras i Bages

L’ampliació de la Torras i Bages i una millora a la Casa de la Festa Major els projectes més destacats que es fan arribar a la Diputació des de Vilafranca

Aquest matí la diputada adjunta de cultura de la Diputació de Barcelona, Mireia Hernández, ha visitat diversos equipaments culturals de Vilafranca, acompanyada dels regidors de Cultura i d’Urbanisme de l’ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi i Josep Maria Martí.

En el decurs de la visita, s’ha acostat a Vinseum , però també ha fet una extensa visita a la Casa de la Festa Major i a la Biblioteca Torras i Bages. En aquest punt, la Diputada ha remarcat que avui pogut gaudir d’un petit però intents tast cultural de Vilafranca, i que això l’omplia de satisfacció. Mireia Hernández ha volgut també reconèixer la tasca que fan els municipis, com en el cas de Vilafranca, per mantenir viu el patrimoni cultural.

Parlant ja de projectes concrets, ha apuntat el total suport de la Diputació a la demanda d’ampliació de la Biblioteca Torras i Bages, que en els propers mesos s’haurà d’anar estudiant.

Per la seva banda, el regidor de Cultura ha explicat que s’ha volgut mostrar a la diputada l’ampli ventall d’activitat cultural de la vila. En el cas de la Casa de la Festa Major, Raimon Gusi ha remarcat que és un pol important d’atracció de visitants per Vilafranca, però que cal també fer un projecte per modernitzar l’equipament.

Per el regidor de Cultura és important també haver pogut mostrar personalment a la diputada els equipaments i projectes per els quals es demana col·laboració i suport a la Diputació, tot insistint en que tot plegat s’emmarca també en el sí d el projecte de la capitalitat cultural de Vilafranca el 2015.

Mireia Hernández ha pogut parlar també amb la directora de la biblioteca Torras i Bages i tècnics de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca d’alguns d’aquests projectes i propostes concretes amb la intenció que es puguin assolir recursos i suport des de la Diputació.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: