Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP ha celebrat l’Assemblea de Pressupostos Participatius amb una trentena d’assistents i una nova dinàmica de participació

Dilluns, la CUP va organitzar la segona assemblea del 2013 sobre Pressupostos Participatius, després de suspendre-la la setmana passada per falta d’assistència.

En aquesta segona assemblea es va posar en pràctica una dinàmica de grups nova. Cada grup tenia un taulell que representava un pressupost complet agrupat per àrees on les partides estaven en blanc i, per una altra banda, un conjunt de fitxes que representaven els recursos disponibles pel pressupost. Així, els grups havien de debatre i distribuir de forma argumentada els recursos. La trentena de persones que van passar per l’assemblea al llarg de les dues hores i mitja que va durar, van valorar molt positivament la dinàmica, segons la CUP.

D’entre les conclusions i propostes dels grups, destaquen l’increment de les partides de serveis a les persones sense variar el pressupost total, reduint partides com les d’alcaldia, racionalitzant despeses de subministraments i serveis o gestionant millor els edificis i equipaments municipals o els lloguers que es paguen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: