Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cultural organitza una jornada d’intercanvi de llibres usats amb finalitats solidàries

Els responsables de la llibreria vilafranquina La Cultural, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, i representants de diverses entitats de la vila que treballen en el camp de la salut han presentat aquesta iniciativa

Una activitat que es farà el proper 22 de setembre, tot coincidint amb la celebració de Vila Salut, una fira de les entitats vilafranquines que treballen en aquest àmbit. Des de La Cultural, que ja fa temps tenia al cap fer una jornada d’intercanvi de llibres usats, els va semblar que podia ser una bona idea sumar-se a la iniciativa d’aquesta fira, i aportar part dels diners que es recullin de la venda dels llibres usats a les entitats de la vila que es mouen en el camp de la Salut. Com explica en Quim Jubert, els llibres es recolliran a la llibreria del carrer Sant Joan, i després de comprovar que estiguin en bon estat es posaran a la venda el 22 de setembre en una parada a la Rambla. Com dèiem una part del que es reculli anirà a les entitats vilafranquines, però la particularitat d’aquesta jornada d’intercanvi és que l’altra revertirà en els donants de llibres, que aconseguiran vals de descompte per la compra de llibres a La Cultural. Des de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha volgut tirar endavant aquesta iniciativa, amb la clara voluntat de fer més visible la tasca que duen a terme aquestes entitats, al mateix temps que facilitar l’intercanvi d’experiències entre elles. La regidora de Salut, Anna Doblas, apuntava també que pot ser una bona oportunitat per tal d’aconseguir nous voluntaris. La jornada està prevista el 22 de setembre, però els llibres s’han de fer arribar a La Cultural entre el 19 i el 27 d’agost, per tal de poder fer la tria i preparat la fira. Des de l’organització han previst un màxim de donació de 30 llibres per persona; que en cas de no ser venuts serien retornats als propietaris. Jubert apuntava però que estan treballant amb la possibilitat que poguessin ser donats, si així ho vol el propietari, a l’Hospital o al Centre Ricard Fortuny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: