Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La convocatòria per a participar al Most Festival és oberta fins a finals de mes

Most Festival és un festival de cinema internacional que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava i brindar pel bon cinema. La convocatòria per inscriure els treballs és oberta fins al proper 31 de juliol.

La secció COLLITA 2013 està oberta a qualsevol treball audiovisual que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant: promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental o narrativa. Les peces que entrin a competició optaran a set premis: Gran Premi del jurat, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi a la millor producció promocional, Premi "Arrels del vi i el cava", Premi "Cultura del vi i el cava" i Premi projecció internacional. El Most compta en el seu sí amb la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca que, per la seva banda, busca la millor producció estatal en format curt de qualsevol temàtica i gènere que no superi els 20 minuts de durada. En aquest cas, les obres competiran pel Premi del Jurat i el Premi del Públic. La data de realització dels treballs audiovisuals de les dues seccions no pot ser anterior a l’1 de gener de 2011. Les bases i la fitxa d’inscripció es poden descarregar des de la web www.mostfestival.cat La tercera edició del Most festival se celebrarà del 7 al 10 de novembre de 2013 amb un ampli ventall d’activitats cinematogràfiques i enoturístiques per a tots els públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: