Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca actua dissabte a Tarragona i diumenge a l’Hospitalet

De fet, la Colla Jove participarà demà mateix en una actuació solidària a Barcelona, al Port Vell. Es tracta d’una actuació per a nens discapacitats italians que es troben de visita a la ciutat comtal dins del programa Bambini in missione di pace 2013.

Ja el cap de setmana, actuaran tant dissabte com diumenge. Dissabte a les sis ho farà a Tarragona, al barri del Serrallo, a les festes del Carme, conjuntament amb la colla local dels Xiquets del Serrallo i els Xiquets d’Alcover. L’endemà, diumenge al migdia, la colla actuarà a l’Hospitalet, a la plaça de la Vila, en la diada de la colla local, la Colla Jove de l’Hospitalet, tot compartint plaça amb la Jove els Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Viladecans.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca intensifica els assajos de cara a la festa major. La colla ha començat a fer assajos tècnics de torres i pilars, cada dilluns de 8 a 10 del vespre al pati de l’escola Pau Boada. Aquests assajos es fan amb el suport d’una xarxa i permeten millorar molt la tècnica dels castellers. Els assaigs dels dimecres a dos quarts de deu de la nit continuen com és habitual a l’Escorxador però, els dels divendres es traslladen des d’aquesta setmana de la Plaça de la Vila a la Plaça Constitució.

D’altra banda, la colla ha tret a la venda la nova samarreta 2013, en color gris i amb un disseny basat en la teoria de l’evolució humana que arriba a un casteller vestit amb la camisa blau cel sobre les paraules ADN JOVE.

La samarreta té un preu de 10 euros i serveix per ajudar a la colla a cobrir despeses de les seves activitats. Se n’han fet 150 que esperen vendre durant els propers mesos. La samarreta es pot adquirir als assajos de la colla i per internet, posant-se en contacte amb la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: