Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya dels Verds per Sant Fèlix arrenca amb molta participació

Els Castellers de Vilafranca han engegat la campanya Tot depèn de tu!, enfocada als assaigs de castells de 10, de cara a Sant Fèlix.

La campanya, que s’allargarà tot l’estiu, pretén mobilitzar Vilafranca i el Penedès perquè aportin el seu granet de sorra per aconseguir els castells de 10 previstos.

Tot depèn de tu! consta de 5 assaigs especials de castells de 10, el primer dels quals es va fer el 28 de juny amb gran participació. El president dels Verds, Jou Cabré, diu que feia anys que no veia el pati de Cal Figarot tan ple.

Cabré reconeix que els assaigs comporten sacrifici i compromís i confia que la campanya acabi d’esperonar els aficionats.

Els assaigs de la campanya continuen els divendres 19 de juliol, 2 d’agost i 23 d’agost i acaben el dimarts 27 d’agost, aquest darrer a la Plaça de la Vila.

Els 4 assaigs són just abans d’una gran diada castellera en la qual es tiraran castells de 9, com per exemple el del 19 de juliol que és la prèvia de les Santes.

Un dels al·licients de la campanya és el sorteig d’una Smartbox. En el primer assaig, els assistents van rebre una targeta personal que haurà de ser segellada en la resta d’assaigs. El sorteig de la Smartbox es farà entre totes les persones que tinguin els 5 segells.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: