Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja es pot votar pel concurs CARTAVI 2013

Organitzats per l’ Associació Vinícola Catalana, els premis CARTAVI se celebren un any més amb el principal objectiu de distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins de  les 11 denominacions d’origen catalanes.

Els premis estan oberts a tothom a través de la web www.cartavi.cat, que permet al públic realitzar la proposta d’un restaurant.  Aquesta proposta i posterior votació dels restaurants és molt influent per escollir els restaurants finalistes.

Entre tots els restaurants que més vots hagin obtingut a través de la web, un jurat acreditat escollirà els guanyadors dels Premis CARTAVI 2013. En total 15 restaurants, 3 restaurants per província catalana més 3 de Barcelona capital.

En l’anterior edició es va comptar  amb més de 1.300 vots i amb un total de 434 restaurants proposats d’arreu de Catalunya, observant-se un augment progressiu de vins catalans als restaurants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: