Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó un jove vilafranquí per la presumpta comissió de vuit delictes de robatori amb violència

La Policia Local va detenir dimarts a un individu que acabava de cometre una estrebada a una persona d’edat avançada.

Els fets es van produir al migdia quan una dona que passejava pel barri del Centre va ser assaltada per un jove que li va arrencar una cadena d’or del coll i que va fugir corrent en direcció a les Clotes. Una dotació de la Policia Local va localitzar el jove i va practicar la seva detenció, a més de recuperar la cadena, que va ser retornada a la seva propietària.

Posteriorment, la Unitat d’Investigació del Cos dels Mossos d’Esquadra va aportar mitjans de prova que relacionen la persona detinguda amb altres set robatoris violents comesos a Vilafranca en les darreres setmanes. De resultes de la investigació s’ha decretat l’ingrés a presó del presumpte autor dels fets. La persona detinguda té 19 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials S.Z.E.M.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: