Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV demana a Salut que confirmi o desmenteixi si privatitza o suprimeix el PADES

Tot i que el Servei d’Atenció Primària de l’Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord ha desmentit a través d’un comunicat que es tanqui el Programa d’Atenció Domiciliària i Equip de Suport, el PADES de l’Alt Penedès, ICV insta el Departament de Salut a actuar amb la màxima transparència i a fer pública la seva posició de forma oficial.

Els ecosocialistes diuen que els rumors del tancament del PADES han causat inquietud entre els ciutadans i els professionals i no entenen perquè Salut deixa que la bola de la confusió es faci més gran.

ICV també ha preguntat al govern de Vilafranca i la única cosa que en saben és que el servei no se suprimeix, però “es vol modificar”.

El regidor vilafranquí d’ICV, Bernat Villaroya, considera que el PADES és un servei molt apreciat per la ciutadania, que al llarg dels anys ha atès i fet costat a moltíssimes famílies de la comarca, i demana que no es tanqui, ni es privatitzi.

 

Així mateix, davant el lent progrés de les obres del nou Centre d’Atenció Primària i de la multitud de canvis i retallades en la prestació dels diferents serveis públics de salut a la comarca, ICV sol.licita al Departament de Salut que organitzi una audiència pública a Vilafranca on els professionals de la salut i el conjunt de la ciutadania puguin ser informats dels canvis organitzatius que es preveu realitzar en els diferents serveis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: