Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida continúa el procés de participació ciutadana amb bona assistència

Titulat L’Ajuntament t’explica, l’Ajuntament t’escolta, consta d’onze sessions informatives en què l’alcalde i els regidors de l’equip de govern expliquen el funcionament de les diferents àrees municipals i escolten les propostes i les preguntes dels veïns.

L’equip de govern també informa dels nous projectes com la futura seu de l’Escola Municipal de Música o la construcció de la depuradora d’aigües industrials.

Les següents trobades es fan avui, 1 de juliol, amb els veïns del Molí Nou i la ronda President Francesc Macià; demà, 2 de juliol, amb els de La Fanga i aquest dimecres, amb els d’El Puig, La Valenciana, Sant Salvador i altres barris i masies.

Totes les sessions són a les 8 del vespre, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila. L’Ajuntament t’explica, l’Ajuntament t’escolta ja es va fer fa tres anys amb molta acceptació i participació dels gelidencs.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: