Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferrocarrils de la Generalitat ha renovat l’adjudicació del servei de jardineria de les seves estacions i del cremallera de Montserrat a Nou Verd

La cooperativa vilafranquina d’inserció social i laboral Nou Verd ha renovat l’adjudicació del concurs pel servei de manteniment de la jardineria de totes les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Aquí s’inclouen les línies de tren de l’entorn metropolità de Barcelona, els funiculars i el cremallera de Montserrat. El contracte té una vigència d’un any, ampliable a un màxim de sis anys, i té un import de 90.000 euros anuals.

La renovació de la confiança per part de Ferrocarrils de la Generalitat per sisè any consecutiu permet a Nou Verd donar feina a quatre persones, tres de les quals tenen algun tipus de trastorn mental sever, i suposa un vot de confiança professional per a aquesta empresa amb seu a Vilafranca dedicada a la inserció laboral de persones amb trastorns mentals.

En el darrer any, la cooperativa amb seu a Vilafranca ha aconseguit contractes de feina amb els ajuntament de Monistrol de Montserrat, Sant Martí Sarroca, Sant Quintí de Mediona, i amb empreses com el celler Albet i Noya, entre altres.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: