Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots estrenen d’una tacada el quatre de vuit i la torre de set a Salt i fan la clàssica de vuit

Els Xicots de Vilafranca han fet la clàssica de vuit de castells més matinera de la seva història aquest diumenge al migdia. A Salt (Gironès) han fet els seus millors castells de l’any i han avançat objectius respecte la temporada passada.

De sortida han completat un solvent 3de8, el 25è que descarreguen en la seva història. El tercer 3de8 de l’any i novament el castell en el qual basen el seu futur creixement. A la segona ronda han completat un treballat 4de8, el primer carro gros de l’any. A la tercera ronda també han anat d’estrena, han descarregat la primera torre de 7 de la temporada, tan segura que fins i tot han fet la figuereta a quarts. Amb aquest castell ja han superat els 200 castells de la gamma de vuit descarregats. El proper 29 d’agost farà quinze anys del primer castell de vuit carregat.

<br />Primera clàssica del curs i la més llunyana que han portat mai els Xicots. Amb aquesta actuació els vermells enceten un cicle de grans diades que els portarà a fer castells de vuit en les properes setmanes. Dissabte vinent actuaran a la festa de Màrtirs de Vilafranca. La Bisbal, Gràcia, Castellbisbal i la festa major de Vilafranca han de confirmar l’excel·lent temporada dels Xicots. El repte següent és consolidar aquests castells i poder portar plaça de superiors com la torre de vuit amb folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: