Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca roden els seus castellers de cara al viatge d’aquest cap de setmana a terres valencianes

Els Xicots de Vilafranca han tingut un doble compromís aquest cap de setmana que ha servit com a rodatge per a afrontar els castells de vuit i el viatge que tenen previst aquest cap de setmana a Alacant.

Dissabte al migdia van actuar al parc de Llevant de Vilafranca, al festival Undervila. Hi van fer el 3de7, la torre de 6, el 5de6 net i el 4de6 net. A més van completar un pilar de 5 amb els integrants del possible pilar de 6, sense l’enxaneta. Van cloure la diada amb dos pilars de 4 simultanis.

El diumenge al migdia van desplaçar-se fins a Santa Margarida de Montbui, on van plantar tres castells de la gamma alta de set: el 5de7, el 3de7 amb l’agulla i el 4de7 amb l’agulla. Van acabar la diada amb dos pilars de 4 alhora.

Els Xicots actuaran el proper cap de setmana a Alacant, a Mutxamel. És previst  que un centenar de membres de la colla es desplacin fins a terres valencianes on passaran el dissabte i diumenge. Aquesta serà la segona actuació dels vilafranquins en aquesta temporada en terres del País Valencià.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: