Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els usuaris de la piscina municipal de Vilafranca valoren sobre tot l’ambient familiar

Aquests mesos d’estiu es pot gaudir un any més de les piscines d’estiu municipals de Vilafranca, que estan obertes a tots els ciutadans siguin o no abonats al Complex Aquàtic, amb el pagament de la corresponent entrada. Una entrada que permet també en aquest cas poder usar una de les piscines cobertes interiors, en cas que faci mal temps o que es vulgui gaudir d’unes aigües més càlides.

L’ambient a les piscines municipals és molt familiar, i aquesta és una qüestió de les que es valora de manera més positiva per els usuaris.

Unes sensacions totalment refermades per els usuaris, que aprecien el bon ambient i la tranquil·litat.

La proximitat a Vilafranca, i aquest bon ambient, fa que moltes persones es plantegin tornar sovint a la piscina municipal.

Un altra dels pares usuaris, remarca com a destacable i a tenir en compte sobre tot amb els més petits, el fet que hi ha una piscina de poca fondària que els permet fer peu i estar més tranquil.

Un dels nous serveis que s’han posat en funcionament aquest estiu, i que és un al·licient més per acostar-se al Complex Aquàtic i de retruc a les piscines, són les pistes de pàdel. Dos dels usuaris d’aquestes pistes remarquen que és interessant que estiguin prop de la vila, que els preus són assequibles, i que se sumen a la resta d’equipament del Complex.

Unes instal·lacions del Complex Aquàtic que recordem un any més i fins el 2 d’agost ofereix també el servei de bibliopiscina i que aquest any com a novetat allarguen el seu horari d’obertura als vespres fins a les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: