Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat el punt de venda d’heroïna més important de l’Alt Penedès

Els agents han detingut tres persones, una parella de 46 i 42 anys, i un home de 64, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i han desarticulat així el punt de venda d’heroïna més important de la comarca.

La investigació es va iniciar a principis del mes de juny a causa de les queixes de diversos veïns sobre la presumpta venda de droga a la Plaça Pau Casals del barri de l’Espirall de Vilafranca. Després de diversos dies de vigilàncies, els mossos van detenir in fraganti el passat 4 de juliol un dels traficants, de 46 anys, just després de vendre a un home dos embolcalls de marihuana i heroïna. En l’escorcoll del seu domicili, els Mossos van decomissar 27 dosis d’heroïna, preparada per a la seva venda, tres balances de precisió, cànnabis i estris per preparar les dosis.

Posteriorment, els investigadors van detenir els altres dos ocupants del pis que servia com a punt de venda de l’heroïna: la parella sentimental del primer detingut i el propietari de l’immoble, que també van ser enxampats in fraganti mentre venien droga.

Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: