Dimarts, 24 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han protagonitzat una imatge espectacular al “concert per la llibertat”, amb el tres de nou amb folre davant de 90.000 espectadors

Després de participar activament a la manifestació del passat Onze de setembre, els Castellers de Vilafranca van decidir continuar amb el compromís establert llavors i actuar al “Concert per la llibertat”, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i per Òmnium Cultural.

<p class="Standard">Una àmplia representació de la colla va assistir a l’acte i, ja entrant a la recta final del concert, els verds van alçar al mig del Camp Nou, davant de 90.000 espectadors, el tres de nou amb folre.

<p class="Standard">Tots els castellers i castelleres de la colla que hi van assistir van tenir una zona reservada per poder gaudir del concert.

<p class="Standard">D’altra banda, els Castellers de Vilafranca van actuar ahir a la diada de Sant Pere del Serrallo, a Tarragona, al costat dels Xiquets de Tarragona i els Xiquest del Serrallo. Els verds van descarregar-hi el tres de nou amb folre, el cinc de vuit i el quatre de vuit amb l’agulla. Per acabar, van descarregar el pilar de sis.

<p class="system-pagebreak">L’actuació d’aquest diumenge al Serrallo era la primera de moltes que vindran en les properes setmanes al Camp de Tarragona. Aquesta setmana, la colla tornarà a Tarragona, i a mitjans de juliol serà el torn per la ‘Ruta del Baixa Gaià’, amb les actuacions a Altafulla i Torredembarra.

Per la seva part, els Xicots de Vilafranca actuaven a la festa major de Callús el dissabte, al costat dels Salats de Súria. Allà van començar amb un pilar de quatre de salutació per descarregar el cinc de set en primera ronda, després el quatre de set amb l’agulla i  el quatre de set. Van acabar amb el pilar de cinc. Tots els castells van ser executats amb<br /> facilitat i amb la col·laboració a la pinya de la colla amfitriona. Els de la camisa vermella fan festa aquest cap de setmana i tornen la setmana vinent, el dissabte en el marc del festival Undervila, i el diumenge a Carme, a l’Anoia.

<p class="Standard">Finalment, la colla Jove Xiquets de Vilafranca actuava dissabte a la Rambla de la Girada, a la seva diada d’estiu itinerant, al costat dels Castellers de Castelldefels i els Castellers de Cerdanyola. La Jove va descarregar tots els castells: quatre de sis amb l’agulla, cinc de sis, torre de sis i pilars de cinc i de quatre. Ahir, a Sant Pere de Ribes, en motiu de la festa major del municipi, els de la camisa blau cel actuaven al costat de la Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Les Roquetes: van descarregar la torre de sis i el quatre i el tres de set per acabar amb el pilar de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: