Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz Penedès es deixa notar també en els hotels de Vilafranca

Els tres dies del Vijazz, i el nombre de visitants que han passat per Vilafranca, s’han deixat notar també en els hotels. Amb ocupacions per sobre del 80%, tot i que centrades en els tres dies del Vijazz, i amb molta reserva de darrera hora.

Olivia Valderrama és la gerent de Mas Tinell, i ella remarca que tenen una ocupació del 80%, amb molta reserva a darrera hora. Un públic però, que s’interessa per els cellers de la zona i per la cultura també de la comarca. Entre els qui estaven aquest cap de setmana en aquest hotel, el Vijazz era també un atractiu. En l’hotel Casa Torner i Güell, l’ocupació és del 100%. La directora de l’Hotel, Elisabet Díaz, comenta que el Vijazz és un bon dinamtzador. És però també un públic que ha centrat la seva estada en els tres dia dels festival. A banda del bon regust que deixen els concerts i els tast a la fira de vins i caves, el Banc Sabadell Vijazz Penedès resulta també doncs molt positiu per els hotesl i restaurants de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: