Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní defensa mantenir el casal d’avis de Caixa Penedès al municipi

Des del Partit Popular es considera que ha mancat transparència per part del govern municipal en tot aquest procés, i ha demanat que es convoqui amb caràcter d’urgència la Comissió Informativa d’Acció Social, per rebre tota a informació sobre el tancament del Casal d’Avis.

El portaveu Popular, Carles Jiménez, ha explicat que la sol·licitud d’aquesta comissió per tractar el tema es deu a la nul·la informació rebuda, ja que el Regidor d’Acció Social de l’Ajuntament no ha informat de les reunions mantingudes amb la Fundació Pinnae. Segons el regidor Popular, l’Ajuntament va mantenir la primera reunió el mes de gener i en cap comissió informativa ni en cap òrgan de l’Ajuntament s’ha comunicat ni s’ha informat d’aquest tema. Ha afegit que l’única informació obtinguda ha estat la publicada al portal web de l’Ajuntament. Tanmateix ha dit que han sabut que el passat dia 26 de juliol l’Alcaldessa va mantenir una nova reunió amb representats de la Fundació juntament amb representants dels municipis afectats i tampoc han rebut cap informació.

Per tot això el PP considera inadmissible que un tema de tanta transcendència pel municipi que afecta a nombrosos usuaris, es faci sense informar als grups de l’oposició. Carles Jiménez ha avançat que sinó es convoca aquesta comissió extraordinària no descarten presentar una moció d’urgència al proper plenari que tindrà lloc el dia 31 d’aquest mes per tal d’aconseguir una moratòria. Finalment el regidor considera que al govern li ha faltat previsió i planificació per minimitzar el tancament i per tant és responsable de l’alarma social que s’ha creat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: