Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP considera que ha treballat amb objectivitat i rigor per la comarca el temps que ha estat al govern de la Diputació

El diputat Alberto Villagrasa ha fet aquesta valoració a Vilafranca, tot fent un balanç de l’exercici 2012 a la comarca de l’Alt Penedès. Ho ha fet acompanyat de la presidenta comarcal Dolors Morera, i del regidor del PP a Vilafranca Josep Ramon.

Villagrasa ha fet un ampli repàs de les accions que van dur a terme el passat 2012, tot insistint en que s’havien prioritzat qüestions relacionades amb la millora de la seguretat viària i la seguretat dels vianants, i també en equipaments socials. El diputat ha explicat que el PP sempre va actuar amb lleialtat al pacte, i que aquest es va trencar per interessos polítics i partidistes més enllà de la pròpia Diputació.

Villagrasa va parlar per exemple dels treballs de control arqueològic del Colomar de l’Arboçar de Baix, a Avinyonet; del Pla director del Castell de Subirats; i del estudi de restauració del conjunt arquitectònic de l’esglèsia d’Espiells a Sant Sadurní. Apuntava també treballs importants en la millora i seguretat de la xarxa viària a Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, i entre Castellví de la Marca i Vilobí, entre altres. A banda de projectes més generals que tenen afecte a tota la demarcació, i que per tant també ha repercutit d’alguna manera en la comarca de l’Alt Penedès.

Villagrasa apuntava que en aquests moments des del PP es detecta un cert estancament en l’acció de Govern dels responsables de la Diputació. Un exemple era la presentació aquesta setmana a la comarca del Servei d’Intermediació en Deutes del Habitatge, que es va impulsar quan ells encara eren al govern.

El diputat també ha volgut aprofitar per destacar el treball dels regidors de la comarca en el suport als projectes que es proposen des de la Diputació, deixant de banda colors polítics i mirant per els interessos dels ciutadans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: