Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El periodista Gregorio Morán ha presentat a Vilafranca “La decadencia de Cataluña”, el seu darrer llibre

“La decadencia de Cataluña” és una selecció de 46 articles publicats en els darrers 17 anys a la columna setmanal del diari La Vanguardia.

El periodista Gregorio Morán té un estil caracteritzat per la independència de criteri i les seves anàlisis acostumen a ser molt crítiques amb la realitat. En el cas d’aquest recull d’articles, Morán vincula la decadència catalana a l’hegemonia en el govern de la Generalitat de Jordi Pujol, tot i que no estalvia crítiques al tripartit, i a l’actual president Artur Mas. Però, l’anàlisi de Morán no es limita al pujolisme sinó que en els seus articles també tracta de personalitats de la vida política catalana tant diverses com Pasqual Maragall, Josep Lluís Carod-Rovira, Josep Piqué o Alejo Vidal-Quadras.

La presentació del llibre estava organitzada per la llibreria La Cultural i va anar a càrrec de l’escriptora Sílvia Amigó i del notari César Martín, dos fidels lectors de Morán.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: