Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat no sedentari de La Pelegrina tindrà parades d’alimentació

A partir del dimarts vinent, el mercat dels dimarts de La Pelegrina incorporarà parades d’alimentació fresca (fruita i verdura, xarcuteria, pesca salada i olives) que estaran col·locades al carrer Salvador Seguí.

Ubicat al barri de l’Espirall, el Mercat de la Pelegrina compta amb 65 parades de tots els sectors comercials, amb tot tipus de productes per a la persona i per a la llar incloent parades de rostisseria, herboristeria, o perfumeria.

Recentment es va dur a terme un nou procediment d’adjudicació de parades vacants i per aquest motiu, han entrat parades noves a tots els mercats no sedentaris, el dels dissabtes i el dels dimarts davant del mercat municipal de Sant Salvador.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: