Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El campionat de bàsquet 3×3 del Molí d’en Rovira, desbordat per l’alta participació

Al llarg de 3 dies, des d’aquest dilluns i fins dimecres de tarda-vespre, la pista de bàsquet de la plaça Vilanova ha bullit d’activitat amb la 16ena edició del campionat de bàsquet 3×3 que serveix de pròleg a la festa del barri Molí d’en Rovira.

El campionat està plantejat amb quatre equips com a màxim per categoria, però enguany han vingut molts equips a inscriure’s el mateix dilluns que començava, desbordant la organització.

L’alma mater del campionat, Josep Maria Mateu, ja comença a pensar com evitar que els torni a passar l’any vinent, per exemple fent pagar inscripció als equips.

Tot i aquesta alta participació d´última hora, considera que ha estat un èxit.

 

L’èxit del campionat, que un any més ha aconseguit omplir la plaça Vilanova els tres dies, els anima a tornar-lo a convocar l’any que ve.

Josep Maria Mateu també aprofita la festa per recordar que al Molí d’en Rovira hi ha pocs espais recreatius i per demanar un relleu generacional a la junta de l’associació de veïns.

 

La festa del Molí d’en Rovira continua fins dissabte amb el pregó i sopar a la fresca, la nit jove de divendres i cant coral, xocolatada, ball o la clàssica Milla Urbana que arriba a la 26a. edició.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: