Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Després de dues edicions satisfactòries, Undervila busca la consolidació

Un concurs de graffiti i pintura urbana va obrir divendres a la tarda els actes de la segona edició del Festival Alternatiu del Penedès, Undervila.

Convocat per David Gómez de Logoart, el concurs s’havia celebrat en anteriors edicions a les instal·lacions de Comercial Rediva, però enguany passa a formar part de les activitats del Undervila.

Dotat amb un total de 300 euros en premis, el concurs va comptar amb la participació de 15 artistes preseleccionats, tots ells amb nom en aquest món com explica Gómez. Els artistes participants provenien de Vilanova, Sabadell o Viladecans.

Durant dia i mig, des de divendres per la tarda i fins dissabte per la nit el festival alternatiu del Penedès ha programat gratuïtament concerts de música, exhibicions de ball, malabars i castells el parc de Llevant com explica un dels organitzadors, Álex Vicente.

Undervila també ha ofert un mercat d’intercanvi, amb més parades que l’any anterior, i ha fet una recapta d’aliments, durant els dos dies.

 

Després de dues edicions satisfactòries, el Festival Alternatiu del Penedès, Undervila, que enguany ha rebut el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, buscarà la consolidació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: