Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Delfí Ferreres substituirà a Puchi a la banqueta del Vilafranca de futbol

La que serà nova junta directiva del FC Vilafranca, va acceptar la marxa de l’entrenador Agustí Pujibert "Puchi" i substituir-lo per Delfí Ferreres, que aquesta temporada ha finalitzat al Vilanova de primera catalana.

Amb "Puchi" també marxa el seu segon, Enrique Cirera, un dels punts claus que també ha motivat la dimissió de l’entrenador barceloní, que sota cap condició volia renunciar a Cirera.<br />Puchi tanca una etapa molt exitosa a la banqueta del degà penedesenc, consolidant l’equip a la tercera divisió.<br />Dimecres el Vilafranca es va fer amb els serveis del tortosí Delfi Ferreres, entrenador històric del Cubelles i que aquesta temporada la va tancar al Vilanova, serà el debut a categoria nacional.<br />Ara sols falta que Pere Montserrat convoqui l’assemblea de socis i es tanqui en tots els aspectes l’època del de Sant Pere Molanta al front del degà penedesenc, sembla que serà el dilluns 22 de juliol.<br />Els jugadors comarcals que es podrien incorporar son Eric Bartra del Sant jaume dels Domenys i el porter Abel de la Múnia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: