Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castell d’Or ha incrementat la seva facturació un 21%, el 2012

Castell d’Or, empresa fundada per nou cellers cooperatius de Catalunya amb seu a Vilafranca, ha fet balanç dels comptes de l’any passat en l’assemblea de socis.

El grup ha incrementat la seva facturació un 21% respecte el 2011, arribant a facturar més de 7,6 milions d’euros.

Pel que fa la producció i comercialització d’ampolles, Castell d’Or ha venut un 16% més d’ampolles de cava i un 12% més d’ampolles de vi respecte el 2011. Pel que fa l’exportació, Castell d’Or compta amb vins als mercats de 24 països d’Europa, Àsia i Amèrica.

Les plantes embotelladores de Castell d’Or  es troben a Vila-rodona, on també hi ha la cava principal i el centre logístic, l’Espluga de Francolí i l’Arboç. Les oficines centrals són a Vilafranca i actualment s’estan ampliant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: