Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona participació a la gimcana infantil dels Xicots

Estirada de corda, globus i jocs diversos van servir per omplir la Pluja d’enxanetes que els Xicots de Vilafranca van organitzar, dissabte per la tarda.

Amb el títol de Pluja d’enxanetes, els de la camisa vermella van convocar una gimcana castellera per a nenes i nens de 3 a 12 anys.

La cap de canalla dels Xicots, Támara González, estava molt satisfeta amb la participació assolida en aquesta primera gimcana.

 

La gimcana va començar a l’interior del local de la colla, amb jocs col·lectius, i va continuar a l’exterior, de forma individual. A banda dels jocs, els infants van berenar plegats i finalment es va escollir la millor enxaneta.

Amb aquesta activitat, l’objectiu de la colla és fer arribar a més nenes i nens l’esperit casteller i donar a conèixer l’ambient que es viu en una colla castellera, com la dels Xicots de Vilafranca.

 

La Pluja d’enxanetes va comptar amb infants de la pròpia colla i d’altres que desconeixien el món casteller i van gaudir de la gimcana. La intenció dels Xicots és repetir l’experiència l’any vinent.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: