Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir es van produir incendis en dos habitatges de La Girada i l’Espirall

Els Bombers de la Generalitat rebien el primer avís poc després de 2/4 de 7 de la tarda, a causa d’un foc en un pis del carrer Josep Tarradellas, al barri de La Girada. L’incendi va afectar unes cadires de plàstic que hi havia a l’interior d’un habitatge de l’edifici de cinc plantes al número 16-22.

El pis, que llavors era buit, va quedar afectat pel fum. La Policia Local de Vilafranca va desallotjar de forma preventiva una cinquantena de veïns del bloc abans de l’arribada dels Bombers. Aquests darrers hi van actuar amb quatre dotacions i, a tres quarts de set, el foc ja estava controlat, mentre que els veïns van poder tornar a casa pels volts de les set de la tarda.

Un segon incendi es va produir a l’entorn de dos quarts de nou del vespre al bloc 9 del carrer Espirall 58. El foc va afectar el menjador i el rebedor d’un dels pisos i el fum es va estendre per tot l’habitatge. Com a conseqüència, un gos que hi havia a l’interior del pis va resultar mort. Cinc dotacions de Bombers van treballar en el control i extinció del foc i mentre duraven aquestes tasques, els veïns del bloc van ser confinats. En un quart d’hora l’incendi va estar controlat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: