Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

25 alumnes al 4t curs de Nutrició, emmarcat en la Llei de Barris

El lliurament de diplomes i una mostra culinària han servit per finalitzar el 4t curs d’Educació Alimentària, Nutrició i Hàbits Saludables realitzat a l’Espirall en el marc del projecte de la Llei de Barris.

Ahir dijous, la regidora del Projecte Pla de Barris a l’Espirall, Dolors Rius, tenia l’oportunitat de felicitar els 25 participants, tots ells persones aturades i residents al barri que han estat derivades per Serveis Socials.

El curs ensenya pautes elementals d’economia domèstica i d’alimentació equilibrada, així com hàbits de vida saludable com explica Dolors Rius.

 

El curs va més enllà de l’objectiu d’ ampliar els coneixements personals i de formació laboral de veïns i veïnes del barri de l’Espirall i també vol contribuir a la cohesió social. A més, ha permès apropar aquestes persones als Serveis Socials municipals, que els han pogut ajudar en altres àmbits.

Per la regidora Rius, el balanç és del tot positiu.

Inicialment, el Projecte Pla de Barris a l’Espirall contemplava quatre edicions del curs de Nutrició, Educació Alimentària i Hàbits Saludables, però donat el seu èxit, Dolors Rius no descarta que es mantingui.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: