Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 jugadors han participat al 23è campionat de tennis taula de Vilafranca

El cap de setmana passat es va disputar al Pavelló de la Gamba el 23è Campionat de tennis taula de Vilafranca, que va comptar amb la participació de 150 jugadors de les categories infantil-juvenil, veterans, doble i absolut.

En la modalitat infantil-juvenil, el tercer lloc va ser per al jugador del Vilafranca Manel Redondo mentre que el campió va ser l’igualadí Joan Massip. A la categoria de veterans, Jofre va ser el guanyador i a la categoria de dobles, la parella campiona va ser la integrada per Monzó i Martínez. El primer lloc a la categoria absoluta se’l va endur Caimel.

Els jugadors del Vilafranca Manel Menal i Guillem Fructuoso van arribar als vuitens de final del torneig. Finalment, a l’Open B, el vilafranquí Jaume Llobet va acabar en segona posició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: