Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 obres a la segona fase del Premi El Lector de l’Odissea

A la trobada de lectors celebrada aquest dilluns, 14 dels 31 originals que es van presentar al premi han estat escollits per continuar el seu camí fins a la final.

En aquesta primera fase, les 31 obres s’havien repartit en 13 grups de lectura. A partir d’ara es tornaran a dissenyar els grups, fent que les obres que han passat siguin llegides per persones diferents. Cada grup tindrà temps fins al 20 de setembre per llegir i valorar els originals que els ha tocat, quan tots els lectors del premi es trobaran de nou per seleccionar els que passin a la fase final.

En aquesta edició del certamen literari penedesenc també participen, com és habitual, alumnes del Consorci de Normalització Lingüística i associats d’Òmnium Cultural de l’Alt Penedès. A més, gràcies a la iniciativa L’Odissea al món hi ha lectors de diferents comarques d’arreu de Catalunya i participants que viuen a l’estranger.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: