Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 alumnes de les escoles de joieria de Catalunya fan una estada al Penedès per plasmar el territori a les seves joies

Caves Nadal ha impulsat aquesta estada que es fa durant tota la setmana a la finca Nadal de la Boadella del Pla del Penedès i a les instal·lacions de l’escola d’arts Arsenal de Vilafranca.

Es tracta d’un pas més en el camí que Nadal va iniciar fa un parell d’anys quan, en la seva línia empresarial de foment de la creació artística, va signar un conveni amb l’escola d’art municipal. El resultat va ser la creació de diverses joies per a decorar les ampolles de cava de Nadal. El primer any es van poder contemplar als aparadors de diversos establiments del centre de Vilafranca i van participar a la prestigiosa fira Joya Barcelona amb un espai propi i, el segon, a més, van ser subhastades al desembre en benefici de la Marató de TV3 amb molt bons resultats. Ara, el projecte s’obre a tots els centres que imparteixen joieria a Catalunya. Dos alumnes de cada escola, un total de deu, participen a l’estada allotjats a la finca dels Nadal. Al matí trepitgen el territori i assisteixen a diferents sessions de formació i a la tarda es posen a treballar per plasmar el que aprenen del Penedès en les seves obres. La novetat més destacada d’aquesta evolució del projecte és que les joies que en resultin seran portables, com explica el director de l’Arsenal Albert Abella. L’estada tindrà la seva continuïtat amb la participació a Joya Barcelona i la subhasta de les obres finals en benefici de La Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: