Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de representants d’agències de viatges participen en l’experiència del pack turístic del maridatge casteller

La intenció amb l’organització d’aquesta sortida de contacte dels operadors turístics amb l’experiència del maridatge casteller era oferir-los precisament l’oportunitat de tastar aquesta proposta única i exclusiva de Vilafranca i el Penedès.

Recordem que es tracta d’un pack que s’inicia a les bodegues Torres, que continua amb una visita al centre de Vilafranca i el seu casc antic, segueix a Vinseum, i finalitza participant en un assaig dels Castellers de Vilafranca. És per tant una visita que es pot fer els dimecres i divendres, durant la temporada castellera, i que evidentment per sumar tots aquests actius, només es pot fer a Vilafranca. En aquesta visita organitzada conjuntament amb la Diputació, i adreçada a una vintena de professionals del turisme, es volia que poguessin tastar-ho de primera mà. Tant des de l’Ajuntament com des de la Diputació s’ha volgut explicar que es tracta d’una oferta de qualitat, que suma uns valors i possibilitats que únicament es poden trobar aquí. Dos grans atractius i pols d’atracció com son les Bodegues Torres i els Castellers de Vilafranca. En aquest sentit, el diputat de Turisme de la Diputació, Ramon Riera, remarcava que el turisme serveix per tal de mostrar com som i el que tenim. Al mateix temps, però, ha de ser un motor de l’economia en aquests moments de crisi. Aquesta visita, que es feia dimecres, s’iniciava a primera hora de la tarda a les instal·lacions de Torres a Pacs. Després continuava amb la visita al casc antic de Vilafranca. Seguia amb una visita a Vinseum, el museu de les cultures del Vi de Catalunya, i finalitzava a Cal Figarot, amb la participació en un assaig dels Castellers de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: