Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un alumne del PTT de la Mancomunitat Alt Penedès, becat pel programa Leonardo

Paul Alexander Gil Muñoz, alumne del PTT Mancomunitat de l’Alt Penedès de cuina i càtering,  ha estat seleccionat per participar al projecte Leonardo.

Aquest programa de la Unió Europea beca, enguany, 20 alumnes de diferents comarques catalanes que representen el Pla de Transició al Treball, que gaudiran d’una estada formativa a Setimo, població molt propera a Torino.

L’objectiu de la beca  és conèixer un país i una realitat laboral diferent i al mateix temps, completar la seva experiència pràctica en l’ofici triat. Els alumnes faran dues hores de classe d’italià diàries, pràctiques en empreses i visites turístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: