Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi López i Tango libre acomiadaran la temporada de CCV

Les projeccions d’avui dijous i demà divendres seran les darreres de la temporada 2012-2013 de Cine Club Vilafranca. Per cloure la temporada, l’entitat projectarà la pel•lícula Tango Libre, un cant a la llibertat amb tocs de tango en el qual participa l’actor vilanoví Sergi López.

Per tal d’arrodonir la sessió, el propi López serà l’encarregat de presentar Tango libre el dijous, juntament amb el distribuïdor del film Paco Poch. Tot seguit, els ballarins Roser Blanch i Josep Lluís Pujol oferiran una exhibició de tango a la mateixa sala per tal d’introduir els espectadors en el fil conductor d’aquesta pel•lícula dirigida per Frédèric Fonteyne. Després de la projecció, hi haurà un cinefòrum.

La temporada de Cine Club va començar el 20 de setembre, amb la projecció de Profesor Lazhar, un film que aposta pels valors de l’educació i la cultura. En aquella ocasió, Cine Club Vilafranca va decidir deixar escollir els espectadors el preu de l’entrada com a mesura reivindicativa per l’augment de l’IVA del 8 al 21% i, així, posar en valor el cinema. Per tal de recordar la iniciativa, Cine Club Vilafranca tornarà a deixar en mans dels espectadors el preu de l’entrada.

Tango libre es projectarà dijous a un quart de nou i divendres a un quart d’onze a la Sala 2 del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: