Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sergi López ha estrenat el festival EVA del 2013 amb una sobre taula que ha acostat la figura de l’actor

Un dels objectius de la proposta de la sobre taula de l’EVA ja ha tingut resposta positiva.

I l’ha tingut tan per el relleu del seu protagonista com també per la seva faceta propera, carregada de modèstia. El vilanoví Sergi López és , sens dubte, un dels actors catalans més destacats en el difícil món del cinema, però alhora, com es va poder comprovar en el transcurs de l’acte inaugural del Festival En veu Alta d’aquest 2013, és una persona propera amb la que s’hi pot establir un diàleg franc. Aquest divendres a les nit més d’una vintena de persones va decidir anar a sopar al restaurant el Cigró d’Or de Vilafranca i compartir una sobre taula amb Sergi López.

L’actor va venir per explicar la seva experiència personal, però sobre tot per xerrar amb el públic.

Entre d’altres aspectes que van sortir en la conversa hi va haver la pregunta de perquè López ha assolit ran de renom a França.

Ell ho atribueix als fruits de casualitats buscades.

Lògicament també es va parlar del seu paper en algunes pel·lícules, sens oblidar el teatre. Sergi López recorda com un repte molt especial el monòleg de Non Solum.

Amb aquesta sobretaula s’estrenava el festival de narració en veu alta EVA 2013. Que continua fins aquest diumenge vinent, 9 de juny, amb un total de 15 espectacles per a públic adult i 9 per a públic infantil, entre d’altres propostes de formació i jornades per a professionals. Entre els propers espectacles podem destacar la proposta de Pep Bruno, titulada “Como Pep en el agua”, que s’oferirà aquest dimarts a les sis de la tarda al Claustre de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: