Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i Els Monjos s’emporta la Copa Penedès Televisió Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Els altres campions van ser els municipis de Subirats, Vilobí, Avinyonet i Font-rubí.

19 equips de 18 municipis i uns 300 jugadors, van participar en aquesta sisena edició del torneig d’equips infantils municipals, és a dir, els equips són controlats pels diferents muncipis i es que els jugadors han de formar part del padró municipal.A la final A, l’equip del municipi dels Monjos va guanyar al de Sant Quintí de Mediona (2-0), així els Monjos s’estrenava com a màxim campió, succeint al Vilafranca (blau), Sant Martí Sarroca, Olèrdola, Vilafranca (vermell) i Sant Pere de Riudebitlles.La final B se la va emportar el Subirats al doblegar als penal al Sant Martí Sarroca, la C -de tercere classificats- va ser pel municipi d’Avinyonet, la D pel Vilobí i la E pel municipi de Font-rubí, debutant aquesta temporada.El moment àlgid del torneig celebrat a Vilafranca, va ser la desfilada de dissabte amb la presència dels jugadors del FC Barcelona Marc Bartra i de la vilafranquina Laura Ràfols.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: