Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní demana participació pel II Pla d’Igualtat

El servei d’igualtat de l’Ajuntament de la capital del cava ha organitzat per demà al vespre una sessió participativa dirigida a entitats i particulars que vulguin participar en l’elaboració del II Pla d’Igualtat de Sant Sadurní.

L’Ajuntament sadurninenc està revisant el I Pla d’Igualtat, elaborant la diagnosi del municipi i treballant per a establir noves pautes, objectius i accions per tal de seguir treballant per a una igualtat d’oportunitats real i efectiva.

En aquesta iniciativa, la regidoria d’Igualtat treballa conjuntament amb la consultoria Pròpia de Diputació de Barcelona i la col·laboració de les entitats de la Comissió per la Igualtat, creada l’any 2003 i un dels òrgans impulsors de les actuacions commemoratives i de la presència de dones a Sant Sadurní.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: