Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Road Show a Sant Sadurní per sensibilitzar els més joves

Avui, el celler de La Fassina acull una Road Show destinada a tot l’alumnat de 4t d’ESO dels centres de la capital del cava i el seu professorat, sumant un total de gairebé 300 persones.

Mitjançant una escenificació multimèdia i els testimonis reals d’un policia local, un bomber, un metge dels serveis d’emergències, un metge de l’Hospital Comarcal, una testimoni d’un accident i un familiar de víctimes d’accident, el Road Show pretén alertar i sensibilitzar el jovent sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Es realitzarà en dues sessions, a dos quarts d’11 del matí i a les 12 del migdia, i comptarà amb la presència del director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, i el responsable de seguretat viària, Rafael Olmos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: