Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regidors vilafranquins viatgen a la ciutat alemanya de Bühl per conèixer la seva experiència en bioenergia

Han visitat una empresa de serveis municipals que ofereix diversos serveis partint de l’aprofitament de la biomassa.

El regidors de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, d’Hisenda, Aureli Ruiz, de Medi Ambient, Josep M. Martí, i el regidor coordinador de l’Àrea de Relacions Ciutadanes i Promoció Social, Jordi Solà, van arribar ahir a la ciutat alemanya de Bühl, agermanada amb Vilafranca, amb l’objectiu de conèixer l’experiència d’aprofitament de biomassa per obtenir energia que, a través d’una companyia de serveis, desenvolupa aquesta ciutat.

Els regidors van assistir ahir a la presentació de l’empresa de serveis municipals; i avui ja tornaven a Vilafranca. Aquesta empresa factura uns 57 milions d’euros, amb beneficis de 3 milions, i 75 treballadors. La composició és del 70% pública i el 30% d’una gran empresa privada d’energia, donant serveis d’aigua, electricitat, calor, gas i telecomunicacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: