Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 350 infants participaran a la Festa Major dels Petits

Després de les inscripcions realitzades entre divendres i dissabte a l’Escorxador, hi ha 338 infants inscrits a la Festa Major dels Petits de Vilafranca, repartits en els 16 balls que hi tenen representació i també als Falcons i a les colles castelleres.

El ball més nombrós és el de Diables que compta amb 20 nens i nenes com a tabalers i 30 diables amb forca, 50 infants en total. A l’altre extrem, els balls amb menys places són els de l’Àliga i el Drac petits.

Tot i aquesta alta participació, han quedat encara 43 infants en llista d’espera, repartits en 14 balls. Les llistes més nombroses són les de Figuetaires (8), Tabalers dels Diables (7), Panderetes (7), Cercolets (4) i Panderos (4).

La Comissió de la Festa Major dels Petits es va encarregar de les inscripcions i els pares i mares, acompanyats per els infants, van anar esperant pacientment el seu torn en funció del sorteig previ dels cognoms.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: