Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Molta participació a la festa del Poble Nou

El parc Tívoli s’ha convertit aquest cap de setmana en el centre neuràlgic del barri del Poble Nou, concentrant totes les activitats de la festa.

Després de l’esforç que implica la seva preparació per l’associació de veïns, la presidenta Fina Milà, fa un balanç excel·lent i en destaca l’alta participació a tots els actes. Milà recorda que a l’associació de veïns tots són veterans, però afegeix amb orgull que són els primers a treballar pel barri. També ha destacat l’àmplia col·laboració de les empreses i comerços del barri. Enguany han suprimit el pregó i el castell de foc que se solia programar divendres i el tret de sortida tenia lloc dissabte al matí amb la competició d’escalada en paret vertical organitzada per Vilabloc. La gran afició que hi ha al Penedès quedava palesa en l’alta participació,  de prop de 100 escaladors, i el nombrós públic que els seguia. Pere Julià de Vilabloc ens explicava que els escaladors, que anaven sense lligar, havien d’anar resolent problemes al llarg de l’escalada en bloc. Altres plats forts de la festa han estat els pallassos i la xocolatada per als infants, així com l’exhibició coreogràfica a càrrec del Casal del Tívoli o el ball de dissabte per la nit amb l’orquestra Quartz. Segons Fina Milà feia anys que la pista no estava tan plena de balladors. Ahir una exhibició de bitlles catalanes va donar pas a les sardanes, amenitzades per dues cobles, i el vermut popular. El punt i final a la festa del barri 2013 ha anat a càrrec de les havaneres del grup Xaloc, acompanyades per rom cremat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: