Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llorenç i Atlètic Vilafranca enceten els quarts de final de la Copa Ràdio Vilafranca a la Granada

Els tres guanyadors de la fase prèvia van ser Can Cartró, Ràpit Català i Espirall son del Grup 10 i la jornada va ser vista en directe per 1500 espectadors.

Els tres primers partits de la competició, els passaports ‘pels quarts de final van ser pel Can Cartró que va doblegar a les Cabanyes (2-1), el Ràpit Català al Quintinenc (4-2) i l’Espirall al Sant Pau d’Ordal (2-1).<br /> Aquests 3 equips i els 5 procedents de la tercera catalana (Llorenç, Atlètic Vilafranca, La Granada, Sant Sadurní Atlètic i Sant Cugat Sesgarrigues) van conformar el cartell dels quarts de final.<br /> <br />

<br /> Els quarts de final es jugaran aquest cap de setmana a la Granada.<br /> Un cop realitzat el sorteig, la jornada de dissabte l’obriran el Llorenç que entrena Marc Bartra, que s’enfrontarà al tricampió Atlètic Vilafranca, de Josep Atsarà.<br /> Els del Baix Penedès –que van debutar l’any passant- i s’han proclamat campions del grup tarragoní, els vilafranquins son el millor equip del grup barceloní, per tant diríem que s’enfronten els dos màxims favorits, a més els atlètics son vigents campions i mai un campió ha revalidat títol.<br /> Dissabte tancaran la jornada el Sant Cugat Sesgarrigues de Joan Pavón i el Ràpit Català de Josep Bartra, malgrat que Sant Cugat son els favorits, els rapitencs s’han guanyat amb escreix el dubte del seu rendiment.<br /> Els guanyadors d’aquestes dues eliminatòries s’enfrontaran en la primera semifinal el dissabte 15 de juny a Moja.

Un inèdic Can Cartró-Espirall obrirà la jornada del diumenge.<br /> Els vilafranquins en 5 participacions sempre han jugat la final, per tant mai han estat eliminats en rondes anteriors, l’equip de Jero Sánchez acumula un parell de títols (1991 i 2003).<br /> Serà la quarta participació dels de Subirats, l’equip de Xavi Rovira ha tornat a la Copa després de 22 anys d’absència.<br /> A la lliga s’han repartit les victòries.<br /> I es tancarà la jornada amb el Sant Sadurní Atlètic, equip que de la mà de David Cabezas debutarà a la competició i la Granada, l’equip de Chus Carrión es va proclamar campió el 2009.<br /> En els dos partits de lliga han empatat.

<strong> </strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: