Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès ha celebrat un acte per acomiadar els alumnes que han acabat els cicles formatius

Com a la resta de centres educatius de Vilafranca i la comarca, el curs ha acabat a l’Institut Alt Penedès. Dijous a la tarda, els alumnes que han finalitzat els cicles formatius van protagonitzar un acte que serveix per acomiadar-los del centre, dels professors i de la resta de companys.

<p class="Standard">Un centenar d’alumnes dels cicles de mecanització, electricitat i soldadura i calderereria es van reunir a l’institut per a rebre un certificat i fer una darrera trobada.

L’acte va comptar amb la intervenció de Josep Mestres, professor d’Història i primer director del centre. Mestres va repassar la trajectòria de l’Institut Alt Penedès des dels seus inicis posant especial atenció en la tasca que van fer els professionals del centre per dignificar els ensenyaments de la formació professional, en un moment en que no estaven ben considerats. Mestres es jubila aquest 31 d’agost després de trenta-dos anys a l’institut, vuit dels quals com a director.

<p class="Standard"> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: