Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres dels carrers Trinitaris i Sant Sebastià, llestes abans de FM

Amb els treballs previs de renovació de la xarxa de sanejament i de la xarxa d’aigua, la setmana passada es van iniciar les obres d’urbanització del carrer dels Trinitaris, al barri del Centre. Els treballs continuaran en els propers dies al carrer de Sant Sebastià.

Tant Trinitaris com Sant Sebastià són dos carrers estrets que uneixen el carrer de la Font amb el carrer dels Ferrers i que s’urbanitzaran amb plataforma única tot el carrer, de forma semblant a la resta de l’illa de vianants del centre de la Vila. És el mateix tractament que s’està executant al carrer de la Font des de fa unes setmanes.

Tant al carrer de la Font com a Trinitaris i Sant Sebastià es treballa amb l’objectiu que les obres puguin estar llestes a mitjans d’agost, just abans de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: