Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les caves Miquel Pons comencen a exportar als EUA

Fa un any que el celler Miquel Pons de La Granada està promocionant els seus vins i caves a diferents ciutats dels Estats Units, en el marc de les accions per augmentar el volum d’exportacions del celler.

Fruit d’aquests contactes, en col·laboració amb l’agència ACC10 de la Generalitat, s’han tancat els primers acords d’exportació amb agents comercials de Nova York. L’any passat ja van aconseguir entrar al mercat mexicà i fa uns anys al de Puerto Rico.

Durant l’últim any, el celler familiar Miquel Pons ha incrementat la facturació exterior en sis punts, passant del 16 al 22%. En aquests moments exporten vins i caves a 13 països.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: