Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur al Penedès ha registrat una baixada força destacada el mes de maig

Les dades d’atur de les comarques penedesenques porten ja tres mesos consecutius reduint les llistes d’aturats, però de tots, el mes amb millors resultats ha estat clarament aquest darrer maig.

A l’Alt Penedès s’ha reduït en un mes en 313 persones, passant dels 9.358 aturats de l’abril als 9.042 del maig. A Vilafranca s’ha pogut baixar per sota de la maleïda xifra dels quatre mil aturats i al maig es registraven 3.914 persones el que suposa una baixada de 134 persones respecte el mes anterior. A Sant Sadurní hi ha 872 aturats i als Monjos 755, amb lleugeres reduccions mentre que a Gelida hi ha un petit repunt amb 596 aturats.

A la comarca del Baix Penedès les dades també són positives en comparació amb les de l’abril. Al conjunt de la comarca al maig es registraven 11.532 aturats, 364 menys que el mes anterior, i als Vendrell 4.559 aturats, 149 menys que a l’abril.

Malgrat aquestes dades positives cal dir que les xifres globals continuen sent molt elevades i que si es comparen amb el mes de maig de l’any passat continuen sent superiors. En concret, i en comparació amb les d’ara fa un any a l’Alt Penedès hi ha 291 aturats més i a Vilafranca 96 aturats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: