Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament rep el CE Noia Freixenet Femení, que ha ascendit a Primera Nacional Catalana

El consistori sadurninenc va rebre aquest dimecres al vespre, a la Sala de Plens, les jugadores del CE Noia Freixenet Femení, que han assolit l’ascens a Primera Nacional Catalana. Les acompanyaven el president del club, Jaume Esteve i l’entrenador, Ricard Ferré, així com pares, mares i amistats de les joves esportistes.

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Susanna Mérida, va felicitar l’equip pel seu ascens i bon joc, encoratjant les noies a continuar defensant els colors del Noia i recordant que l’hoquei, que sempre ha estat un esport masculí, actualment està molt ben representat per dones. Mérida també va felicitar-les pel bon treball d’equip, ja que els esports col·lectius requereixen de complicitat i és bàsic per obtenir bons resultats.

L’alcaldessa va recordar que fa uns anys Sant Sadurní va tenir el privilegi d’acollir la Copa de la Reina, un gran esdeveniment per la vila i, en nom de tot el consistori, els va lliurar un obsequi protocol·lari.

El President del club i l’entrenador de l’equip van felicitar les jugadores i la capitana de l’equip es va comprometre a continuar lluitant sobre les pistes.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: