Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament organitza unes jornades de formació per a ONG’s de Vilafranca amb la voluntat de facilitar la reflexió i compartir experiències

Dilluns es feia la primera de les sessions d’aquets curs, de les sis que el componen, i que imparteix Eulàlia Reguant, membre de la Federació Catalana d’ONG’s.  Aquest curs s’adreça a entitats que duen a terme tasques de cooperació, però també a aquelles que tinguin interès en fer-ne.

Reguant comenta que al llarg de les sessions es tractarà de com fer incidència en tasques de cooperació o com posar en valor la cooperació descentralitzada.

El regidor de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, destacava que s’ha volgut oferir aquesta oportunitat de formació a les persones que treballen en aquestes organitzacions, oferint-los un espai de reflexió i posada en comú de les seves experiències.. Bàsicament treballant en dos aspectes, la millora en el desenvolupament dels seus projectes i ajudar-los a vincular les seves propostes a la societat.

La segona sessió del curs es va fer dimecres, i la tercera es farà aquest dissabte. Les següents seran dilluns i al llarg de la propera setmana.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: